...

HR Detailingproducts

IT'S TIME TO SHINE

0

IT'S TIME TO SHINE

0
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Retourneren

Wij begrijpen dat het soms kan voorkomen dat je een product retour wilt sturen en dat is helemaal oké. Bij HR Detailingproducts heb je het recht om de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product in de originele verpakking (inclusief gesealde verpakking) binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden. Houd er wel rekening mee dat het product niet geopend mag zijn en dat je tijdens de bedenktijd zorgvuldig met het product en de verpakking om moet gaan. Het is alleen toegestaan om het product uit te pakken in de mate die nodig is om de aard en kenmerken van het product vast te stellen, vergelijkbaar met hoe je het product in een winkel zou bekijken.

Als je besluit om het product te retourneren, dan heb je na annulering nog eens 14 dagen om het product terug te sturen. Zodra wij het product in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten crediteren. Let wel op dat de kosten voor het retourneren van het product vanuit jouw huis naar het hoofdkantoor van HR Detailingproducts voor eigen rekening zijn. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, maar mocht er iets niet naar wens zijn, dan staan wij voor je klaar.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan HR Detailingproducts geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@hrcarcleaners.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie
Wij doen logischerwijze ons best om onze producten in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport, vervelend! In dit geval is het van belang direct contact met onze klantenservice op te nemen via info@hrcarcleaners.nl. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

– Vermeld in je e-mail altijd je naam en ordernummer
– Voorzie ons van foto’s van het defect

Verkeerde levering
Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat je een ander product ontvangt dan dat je hebt besteld. Uiteraard gaan we dit vervelende probleem voor je oplossen. Neem contact op met onze klantenservice via info@hrcarcleaners.nl.

– Vermeld in je e-mail altijd je naam en ordernummer
– Voorzie ons van foto’s van de pakbon

Uitzonderingen retourneren
Let op: het herroepingsrecht vervalt voor de volgende gevallen:

1. Producten die een beperkte houdbaarheid hebben
2. Producten waarvan de verzegeling na levering is verbroken
3. Producten die na levering zijn gebruikt
4. Producten die na levering vermengd zijn met andere producten

Retourneren via PostNL punt

Stap 1: Plaats de artikelen in de bijbehorende verpakkingen terug in de verzenddoos
Stap 2: Voeg een ingevuld herroepingsformulier toe 
Stap 3: Sluit de verzenddoos stevig af
Stap 4: Noteer onderstaand retouradres op doos:

HR Detailingproducts
T.a.v. Afdeling retouren
Industrieweg 11-02, 4214KZ Vuren

Stap 5: Breng het pakketje naar het dichtstbijzijnde postkantoor en laat het verzenden naar het hoofdkantoor van HR Detailingproducts. De kosten voor het verzenden van een pakket via PostNL bedragen €6,95. Bewaar de track & trace code goed!
Stap 6: Het bedrag van je order zal worden teruggestort op je rekening

0
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.